Webshop & Blog
Bezoek de webshop van AnimalCribs voor een uitgebreid assortiment dierenbenodigdheden: www.animalcribs.nl

Je kan de bestelling thuis laten bezorgen of afhalen in de trimsalon. Indien je voor afhalen kiest, ontvang je bij bestellingen vanaf €50 een afhaalkorting van € 5,-. De betaling kan middels iDeal, overboeking of bij afhalen zowel contant als pinnen.

Interessante blogs voor hondenliefhebbers:

Vlooien – Wormen – Teken
Denkend aan die kleine, vervelende, krioelende beestjes… daar krijg je de KRIEBELS van! Maar het is wel een heel interessant en nuttig onderwerp, dus dan nemen we de kriebels maar voor lief.
In deze blog lees je over de meest voorkomende parasieten bij honden en katten; vlooien, teken & wormen. Je leest hoe je je hond of kat kan beschermen en hoe je ze het beste kunt bestrijden.

Help! Mijn hond verhaart heel erg!
Je weet dat als je een hond in huis neemt, je ook losse haren zult vinden. Maar dat er soms hele plukken liggen en je je hond niet meer normaal kunt aaien zonder zelf onder de haren te komen? Om gek van te worden! Hoe kan dat toch?!

Ongekend populair: de waterblazer!
De waterblazer is ongekend populair en dat is begrijpelijk. Het is hét perfecte apparaat voor jouw hond om hem (of haar) te drogen, zand en vuil uit de vacht te blazen. Zelfs klitten kan je ermee uit blazen.

Welke waterblazer is geschikt voor mijn hond?
Dit is afhankelijk van de vacht van de hond. Voor een Labrador heb je een minder krachtige waterblazer nodig dan voor een Berner Sennen.