Over AnimalCribs
AnimalCribs is onstaan vanuit liefde voor dieren en passie voor ondernemen. Jaren geleden waren er al plannen om met AnimalCribs aan de slag te gaan en in 2016 is het dan echt van de grond gekomen.

In 2016 ben ik gestart met een kleinschalige vakantieopvang voor konijnen. Konijnen worden bij mij gebracht als de eigenaren op vakantie gaan. Ik ben er trots op dat ik zo veel konijnen terug zie komen!

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de webshop van AnimalCribs. Deze webshop is in 2017 opgericht en biedt een ruim assortiment dierenbenodigdheden voor honden, katten, knaagdieren, konijnen en vogels. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een snelle levering en klantgerichte service.

Zowel de webshop als de vakantie opvang heb ik destijds gecombineerd met mijn baan als key accountmanager. Na jaren als accountmanager werkzaam te zijn geweest, heb ik de kans genomen om mij volledig te gaan richten op AnimalCribs als zelfstandig onderneemster.

Eind 2017 zijn de plannen om mij om te scholen tot hondentrimster serieus geworden. Ik ben in 2017 gestart met de Vakopleiding Hondentrimmen op HKI (Huisdier Kennis Instituut) en met praktijkervaring opdoen tijdens mijn stage bij professionele trimsalons zoals Trimsalon Hoodie,  Chez Ches en Chique du Friemel. 

Op 8 augustus 2018 zijn de deuren geopend van mijn eigen trimsalon. Met dank aan mijn geweldige man Dennis die een deel van onze garage heeft omgetoverd tot een prachtige plek waar ik de honden kan trimmen. 

Hieronder een paar foto’s van mij en onze dieren.