Ga naar de inhoud

Blog over vlooien, wormen en teken bij honden
Denkend aan die kleine, vervelende, krioelende beestjes… daar krijg je de KRIEBELS van! Maar het is wel een heel interessant en nuttig onderwerp, dus dan nemen we de kriebels maar voor lief.
In deze blog lees je over de meest voorkomende parasieten bij honden en katten; vlooien, teken & wormen. Je leest hoe je je hond of kat kan beschermen en hoe je ze het beste kunt bestrijden.

Blog over honden die erg verharen 
Je weet dat als je een hond in huis neemt, je ook losse haren zult vinden. Maar dat er soms hele plukken liggen en je je hond niet meer normaal kunt aaien zonder zelf onder de haren te komen? Om gek van te worden! Hoe kan dat toch?!

Blog over waterblazer voor honden  
De waterblazer is ongekend populair en dat is begrijpelijk. Het is hét perfecte apparaat voor jouw hond om hem (of haar) te drogen, zand en vuil uit de vacht te blazen. Zelfs klitten kan je ermee uit blazen.

Blog over welke waterblazer voor mijn hond  
Dit is afhankelijk van de vacht van de hond. Voor een Labrador heb je een minder krachtige waterblazer nodig dan voor een Berner Sennen.
Lees in onze blos hoe je de juiste waterblazer kiest.

Blog over de  hondenbadjas 
Wie herkent het niet, een hond welke de hele vloer nat maakt na een wandeling tijdens hondenweer, een (ongewenste) verfrissende duik of een (gepland) bad. En met een beetje pech schudt hij zichzelf zo hard uit dat de (modder-) spetters ook nog tegen de muren omhoog zitten..

Blog en filmpje hoe je de waterblazer bij een doodle gebruikt
Hoe gebruik je de waterblazer? Bekijk het filmpje en lees de tips.

Blog over hoe je de juiste voeding kiest voor jouw hond
Het kiezen van de juiste voeding is van vitaal belang voor de gezondheid en welzijn van het huisdier. De verpakking kan duidelijkheid geven. Hier staat alle (veelal ook wettelijk verplichte) informatie.